Zorg -

Zangeres

een-op-een aandacht in de zorg

Individuele Zangsessies

Een Individuele Zangsessie is een uur op en top quality time, een warm bad voor uw dierbare met dementie en voor uzelf als mantelzorger en voor de eventuele thuiszorgmedewerker.

 

Ik zing bij uw dierbare thuis, of op de eigen kamer een aantal zorgvuldig uitgezochte favoriete liedjes. Dat kunnen populaire liedjes zijn, maar even zo goed klassieke liederen, popsongs of wereldmuziek.

Samen zingen – in de vorm van een Individuele Zangsessie – is bewezen effectief voor mensen met dementie.

Het activeert slapende en verwaarloosde netwerken in hun hersenen, zoals het muzikale en emotionele geheugen. Samen zingen geeft hen vrijwel altijd positieve energie. Emoties kunnen een uitweg vinden en dat werkt ontspannend en verzachtend. Zingen masseert als het ware de mens met geheugenproblemen weer wakker en haalt hem of haar weer in het hier en nu.

Uit alles blijkt dat Individuele Zangsessies de kwaliteit van leven en het algemene gevoel van welzijn en geluk van de mensen met dementie en hun naasten duidelijk en sterk verhogen.

De Individuele Zangsessies hebben ook effect op anderen in de nabije omgeving van de mensen met dementie, zoals naasten, mantelzorgers en zorgmedewerkers.

Ik deel de kennis, zodat ook zij samen zingen in kunnen zetten tijdens dagelijkse activiteiten en zorgmomenten.

 

Zo kan iedereen profiteren van de positieve werking van Individuele Zangsessies.

De kosten zijn €80,00 per sessie (inclusief btw)

Natuurlijk is er vooraf geheel vrijblijvend een kennismaking gesprek om te zien of ik wel de goede Zorg-Zangeres ben voor uw dierbare. 

Het is ook mogelijk om mij incidenteel vanuit een zorginstelling in te huren als Zorg-Zangeres. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan even contact met mij op. 

"Het creëren van bijzondere momenten, juist voor die mensen die ziek zijn, lijden aan dementie of misschien niet meer zo lang in ons midden zijn... 
-Celine
“One song can bring back a thousand of memories” 
 

Contact

info@celineweerts.nl / 0031 (0)6-25167123

Mocht er iets niet duidelijk zijn of wilt u graag een afspraak maken, neem dan contact met mij op!

Heeft u een evenement en zou u graag willen overleggen over mogelijke opties die aansluiten op uw event, sta ik daar altijd voor open!