Geef een liedje cadeau-3.jpg

Kent u iemand die u een extra warm hart wil toedragen dit jaar?

 

In deze vreemde tijden komt eenzaamheid veel aan bod. Mensen voelen zich alleen, omdat ze niet hun normale sociale contacten kunnen onderhouden. Tijdens de kersttijd is dit extra voelbaar. Celine komt met Rob Mennen naar het Parkstad Limburg theater met haar mooie initiatief: 'Geef een liedje cadeau'. 

Kent u iemand die u een extra warm hart wilt toedragen dit jaar?

Mensen die hun bruiloft hebben moeten verzetten,

die hun verjaardag of jubileum niet hebben kunnen vieren zoals gepland.

Mensen die zich bijzonder eenzaam voelen óf mensen die weten dat dit hun laatste maanden zijn.

Iedereen heeft een eigen verhaal en ieder verhaal telt.


Celine en Rob willen dat u deze mensen kunt verrassen in ons mooie theater met een privéconcert van ongeveer 20 minuten, waarin zij een verzoeknummer dat u van tevoren heeft aangegeven zullen spelen.

Met ‘Geef een liedje cadeau’ hopen we het lichtpuntje te kunnen zijn in dit bizarre jaar voor deze mensen, die het bijzonder hard nodig hebben.

Het mooiste van alles? We doen dit vanuit de kerstgedachte en Parkstad Limburg Theaters maakt het mogelijk om dit te doen.

Er zitten dus geen kosten verbonden aan dit cadeau. 

Celine heeft een mooi repertoire opgebouwd met Nederlandse, Engelse en Limburgse liedjes, waaruit u een keuze kunt maken voor het verzoeknummer. Hieronder vindt u een kleine greep:

- Rollercoaster (Danny Vera)

- The family Tree (Venice)

- Altijd wel iemand (IOS)

- Door de wind (Stef Bos/Sanne Hans)

- Ik heb je lief (Paul de Leeuw)

- Ingel (Schintaler)

En nog veel meer. Als u nieuwsgierig bent naar de volledige lijst van haar repertoire, kunt u Celine een e-mail sturen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een lied aan te dragen dat niet in de lijst staat, maar bijzonder is voor de persoon die u wilt verrassen. Samen kijken we dan of dit haalbaar is om in te studeren.

Het is mogelijk om iemand te verrassen op de volgende momenten:

Vrijdag 18 december tussen 16:00 en 21:30 uur

Zaterdag 18 december tussen 16:00 en 21:30 uur

Zondag 19 december tussen 11:00 en 16:00 uur

Weet u meteen wie u wilt opgeven voor dit prachtige liefdadigheidsinitiatief? Stuur dan een e-mail naar: geefeenliedjecadeau@gmail.com. Geef hierin aan wie u wilt opgeven en waarom. Celine zal de nodige informatie en het gekozen lied met u afstemmen, zodat de ervaring zo speciaal mogelijk én helemaal op de persoon die u wilt verrassen is afgestemd.


Op deze manier hopen we de (feest)dagen toch specialer dan anders te maken en wordt het een herinnering voor het leven! We zien elkaar graag in het Parkstad Limburg Theater, Heerlen!